Корисні статті про фінанси і кредити онлайн - сторінка 9


Приховані відсотки по кредитах: як не дати себе обманути?

Сьогодні більшість українців активно користуються кредитними послугами і добре знайомі з умовами отримання та використання грошей у борг. Іноді через брак часу, або впевненість у чесності кредитора, багато позичальникiв не до кінця читають кредитний договір та підписують його поспіхом. В результаті виходить, що кредит отриманий зовсім не на тих умовах, на які сподівався позичальник – з великою кількістю прихованих платежів, відсотків та комісій. Як захиститись від обману та не допустити такого повороту подій?


Кредит без банківської карти: чи це можливо?

Якщо потреба в швидкій готівці виникла зненацька, не варто панікувати. Кредитні компанії допоможуть швидко залагодити фінансові питання, навіть якщо в наявності немає діючої банківської карти. Миттєвий кредит готівкою від кредитних компаній можливо отримати безпосередньо у відділення кредитора.


Особисті фінанси: як правильно розпоряджатися?

Сьогодні більшість людей витрачає більше, ніж заробляє. Внаслідок такої поведінки розміри кредитних зобов’язань з року на рік збільшуються. Щоб не допустити виникнення такої ситуації, а також вибратись з боргової ями, якщо ви уже в неї потрапили, потрібно навчитись правильно розпоряджатись грошима та поміняти фінансові звички.


Гроші на чорний день: як відкласти і де зберігати?

Кожен мріє про фінансову стабільність та безпеку. Щоб цього досягти, потрібно прикласти немало зусиль для створення фінансової подушки безпеки, або, іншими словами, назбирати гроші на чорний день. На перший погляд зробити це складно. Але, якщо правильно розпоряджатись особистими фінансами та навчитись економити, створити заощадження вдасться швидше, ніж здається.


5 кращих способів зберігати заощадження

В кожної людини, котра старається правильно вести домашній бюджет та заощаджувати кошти, рано чи пізно виникне питання: де та як їх зберігати. Сьогодні доступно безліч варіантів: поставити кошти на депозит у банк, інвестувати у житло, цінні папери чи придбати дорогоцінності, або, просто, як в старі добрі часи – тримати вдома «під подушкою». Який же варіант вибрати?


Депозит – хороший спосіб зберігати гроші

Кожна людина протягом життя хоча б раз обов’язково стикається з питанням, як зберігати заощадження. Варіантів є багато, але найбільш правильним буде той, котрий не тільки допоможе надійно зберегти гроші, але й отримати на цьому додатковий дохід. Саме таким способом являється відкриття банківського депозиту.


Як назбирати гроші, якщо є непогашений кредит?

Здається очевидним, що найкращий спосіб розпоряджатись особистими фінансами – це погасити якомога швидше усі боргові зобов’язання, якщо вони є, а потім створювати заощадження. А що робити, коли погасити кредит достроково немає змоги, а назбирати певну суму вкрай необхідно?


Взяти кредит чи назбирати потрібну суму: що вигідніше?

Взяти кредит чи назбирати потрібну суму: що вигідніше – таке запитання виникає в багатьох людей. Однак, єдиної правильної відповіді, яка б пасувала потребам кожного, немає. Перш ніж прийняти рішення, потрібно врахувати різні фактори кредитування та проаналізувати усі плюси й мінуси обох варіантів.


Як планувати бюджет, щоб не втягуватись в борги?

Хоча на перший погляд планування бюджету здається складним завданням, але, щоб зробити все правильно, доведеться докласти не забагато зусиль. Достатньо порівняти доходи з витратами та скоригувати обидва списки, й пізніше – чітко дотримуватись складеного плану.


Програми лояльності кредитних копаній допомагають заощадити

Добросовісні та порядні клієнти цінні для будь-якої установи, а особливо для кредитних компаній. Саме такі позичальники мають право стати учасниками програми лояльності та отримати багато переваг, серед яких: зменшена відсоткова ставка, вищий кредитний ліміт та можливість користуватись кредитними коштами значно довше стандартного періоду.


Акції кредитних компаній: чи варто брати участь?

Сьогодні все більша кількість кредитних компаній пропонують клієнтам акційні кредити, а також конкурси та розіграші, пов’язані з їх оформленням. Іноді пропозиції звучать досить заманливо. Але чи варто вірити рекламі та приймати в них участь? Чи отримаєте ви ту вигоду, на яку сподіваєтесь?


Як заощадити на кредиті: 5 дієвих способів

Кредити асоціюються у нас з чим завгодно, тільки не з економією. Однак, не завжди можливо обійтись без позичання. Якщо розумно і зрівноважено підійти до питання оформлення кредиту та застосувати кілька нехитрих способів, то вдасться отримати гроші за мінімальну оплату, а в деяких випадках навіть безкоштовно.


Visa чи MasterCard – що вибрати?

Для більшості людей немає жодного значення, який логотип: Visa чи MasterCard розміщений на їхній платіжній карті. Адже обидва види карт працюють однаково та приймаються скрізь. Проте, відмінності, як завжди, – в деталях. У чому ж різниця? Та яку карту варто вибрати для себе?


Як вибрати дебетову карту?

Дебетова карта робить життя своїх власників досить зручним. Вона дає можливість швидко розрахуватись за покупку товарів та послуг в інтернеті, а також у стаціонарних магазинах та інших закладах з надання послуг. Однак варто пам’ятати, що користування картою буде справді зручним тільки у тому випадку, якщо вона вибрана правильно.


Банківська карта – основні її види

Сьогодні банки пропонують широкий вибір пластикових карт. З однієї сторони різноманітність – це дуже зручно для позичальників, а з іншої – створює труднощі при виборі відповідної карти для себе. Щоб не помилитись з вибором та оформити саме те що потрібно, варто дізнатись, як функціонує кожен вид банківської карти?