Акції та програми лояльності від МФО України


Бери кредит у Манівео та допоможи захиснику!

У жовтні 2022 року можна отримати кредит на вигідних умовах та отримати подарунок на 50 000 гривень. Три щасливчики можуть вибрати будь-яке екіпірування на цю суму. Подробиці у описі акції.


Весняні акції на кредити онлайн: лютий - березень 2022

Весняні акції на кредити онлайн: лютий - березень 2022


Актуальні промокоди від CreditOn

Ловіть порцію свіжих промокодів під CreditOn.


Акція від Moneyveo - Нічосі тренди — 800 за френда!

Moneyveo пропонує угоду: ви рекомендуєте кредит онлайн своєму другові, а компанія відплачує 800 грн. Згода? Тоді встигніть до 14 лютого до 14:00.


Акція від Loany: перший кредит під 0,01%

Шукаєте, де взяти дешевий кредит? Компанія Loany пропонує кредити онлайн під 0,01%. Пільговий тариф поширюється на клієнтів, які вперше беруть позику в даному МФО. Користуватися коштами можна 10 днів. Після цього періоду відсоткова ставка зростає до 2,6% на добу.


Акція від Veomini: Приведіть друга та отримайте 500 гривень

Вам сподобалась компанія Veomini? Порадьте МФО другові та отримайте дяку у розмірі 500 гривень. Все що потрібно зробити, це вислати спеціальне посилання та зачекати, доки він оформить позику. Бонусні гроші приходять на рахунок протягом 3 днів.


Акція від Credit7 - Дива до Різдва

Нехай Різдво вже минуло, а святкові дива продовжуються. Візьміть участь в акції від Credit7 та виграйте: PlayStation5, акустичну систему JBL, сертифікат від Rozetka на 2 тис. гривень або фен Dyson. Для цього потрібно оформити кредит онлайн в період 1-19 січня.


Програма лояльності від Koshelok — знижки до 35%

Хочете, щоб кредит онлайн став ще дешевшим? Прийміть участь у партнерській програмі від KoshelOk. Правила прості: ви вчасно сплачуєте позику, кредитор — нараховує знижки до 35%.


Акція від Ccloan: Приведіть друга та отримайте 300 гривень

Хочете підзаробити на добрій справі? Порадьте компанію Ccloan другові та отримайте 300 гривень простісінько на карту. Оформити кредит онлайн потрібно через партнерське посилання. Скопіювати його можна через особистий кабінет.


Акція від PanCredit: Приведіть друга та отримайте 200 гривень

У вас бувало так, що друг просить про фінансову допомогу, а ви нічим не можете допомогти? Порекомендуйте йому компанію PanCredit та вбийте двох зайців одним махом. Друг отримає кредит на необхідну суму, а ви — бонусних 200 гривень на карту. Чим більше друзів ви запросите, тим більше грошей заробите.


Акція від Credit7 - Диво поруч

Credit7 дарує новорічні подарунки! Випробувати фортуну може кожен, хто оформить кредит онлайн в період 20-31 грудня 2021 року. Як виграш МФО пропонує: ❆ Samsung Galaxy S20 FE 2021 року – 3 шт. ❆ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC – 9 шт. ❆ Подарунковий бокс – 12 шт.


Акція від Moneyveo - 700 гривень за кожного друга

Чекали на новорічне диво? Це саме воно! Moneyveo дарує 700 гривень за кожного друга, який оформить кредит онлайн за вашим посиланням. Детальніше про умови акції читайте нижче.


Ваша Готівочка дарує новорічні знижки до -90%

Ваша Готівочка приготувала особливі подарунки до нового року. Умови прості: оформіть кредит онлайн в період 27-31 грудня та виграйте знижку до 90%. Щодня кредитор буде вибирати по 2 щасливчики. Долучайтеся до акції та поповнюйте їхні ряди!


Акція від кредитної компанії - Новий Рік з Loany

Любите отримувати новорічні подарунки? МФО Loany спішить потішити вас цінними призами. Умови прості. Оформіть кредит або пролонгацію від 14 днів та отримайте: ※ Смартфон Samsung Galaxy a52 ※ Фітнес браслет Xiaomy ※ Солодкий набір бельгійського шоколаду Spell. Учасником акції стає кожен клієнт, який взяв позику з 10.12.21 до 10.01.22. Результати з'являться на офіційному сайті 11 січня 2022 року.


Великодня гра від Global Credit

Щоб привітати своїх клієнтів зі світлим святом Пасхи, компанія Global Credit проводить цікаву та водночас розважальну акцію. В ній кожен бажаючий має можливість виграти гарантовану знижку на кредит, а також грошові подарунки. Не опустіть свій шанс вигідно оформити кредит та поспішіть взяти участь в Пасхальній грі від Global Credit.