Корисні статті про фінанси і кредити онлайн - сторінка 3


Де взяти найдешевший кредит готівкою в Україні?

Кредити готівкою тепер рідкісне явище. Однак, що вам потрібний кредит готівкою ви можете звернутись банку або до МФО. Все залежить від суми та терміну користування. Якщо вам потрібно до 20 тис. вигідні умови кредитування пропонують небанківські онлайн установи.


Як змінився кредитний ринок України за 30 років?

В 90-х банківську систему довелося будувати з нуля. Як і довіру клієнтів до споживчих кредитів. У нульових клієнти почали брати кредити на побутову техніку та меблі. А у 10-х — масово перейшли на кредити онлайн. Адже це зручно. Оформити кредит можна 24/7. До того ж, заявка на позику обробляється до 5 хвилин.


Чим відрізняється кредитна картка від дебетової?

Кредитні картки відрізняються тим, що мають кредитний ліміт. Натомість на дебетовій карті зберігаються лише ваші особисті кошти. Детальніше про це читайте у нашій статті.


Кредит онлайн без прихованих платежів: звідки береться комісія та як не переплачувати?

Лише за 2019 рік НБУ отримав близько 17 тис. скарг на кредиторів та платіжні системи за приховані платежі. Звідки береться ця комісія, чому про неї ніхто не попереджає та як оформити кредит онлайн без переплат?


Умови кредитування для переселенців: кредит онлайн, іпотека, погашення боргу

Згідно з даними Міністерства соціальної політики, під кінець 2020-го року в Україні зареєстрували 1 млн 459 тис. 089 переселенців. Щоб полегшити адаптацію мешканцям окупованих територій, кредитори пропонують взяти кредит онлайн з пільгами.


Як взяти безпечний кредит онлайн?

Наші борги — наша відповідальність. Саме тому, перш ніж оформити кредит онлайн на картку, потрібно дізнатись: як нараховується відсоток, як погасити позику, на яких умовах діє пролонгація та багато іншого.


Де оформити кредит онлайн на карту цілодобово?

Кредит онлайн — найшвидший спосіб поквитатися з фінансовими труднощами. Оскільки робота МФО повністю автоматизована, оформити кредит онлайн на картку можна цілодобово. Навіть, якщо на годиннику 3 ночі, а в календарі державне свято.


Чи штучний інтелект замінить живих працівників?

В 2020 році корпорація Citrix System досліджувала, як штучний інтелект вплине на світ до 2035 року. Згідно з результатами, співпраця людського та штучного інтелектів призведе до збільшення ефективності роботи у 2 рази.


Мікропозики онлайн на карту Україна

Зараз багато українців змушені вибирати місце роботи з неофіційним працевлаштуванням або непостійними виплатами. Термінові фінансвие потреби можна вирішити за допомогою пропозицій від фінансових компаній. Невелика сума під маленький відсоток видається на короткий термін, зазвичай до зарплати. Подробиці в статті.


Кредит онлайн без відмови

Онлайн кредит без відмови відразу на карту — доступний майже всім. Згідно зі статистикою 90-95% клієнтів отримують позитивну відповідь. Оформлення позики займає близько 10-20 хвилин. Ви можете взяти кредит онлайн без відмови 24/7, адже мікрофінансові організації працюють і на Новий Рік, і на Великдень. Ділимось порадами, як збільшити шанси на швидкий онлайн кредит з поганою кредитною історією без відмов.


Смс кредит: як отримати послугу по телефону?

Фінансовий ринок України останні кілька років переживає стрімкий ріст та удосконалення. Кредитні установи стараються зробити послуги кредитування зручнішими та доступнішими для кожного громадянина. Особливу заслугу в розквіті вітчизняного кредитування мають небанківські кредитні компанії, які зробили можливим оформлення невеликої суми в борг за кілька хвилин без необхідності відвідування стаціонарних офiсiв. А останні нововведення перевершили всі очікування – тепер доступне оформлення послуги смс кредит.


Кредитний договір: порядок та правила укладання фінансових документів

Оформити кредитний договір у МФО – означає зручно, просто та швидко вирішити тимчасові фінансові проблеми. Проте, до таких боргових зобов’язань позичальнику не можна ставитись легковажно. Потрібно детально аналізувати документ та дотримуватись основних правил під час його укладання.


Боргова яма: як швидко позбутися кредитних зобов'язань?

Сьогодні вираз боргова яма можна почути дуже часто. Багато людей просто загрузають в боргах й не знають, як виправити ситуацію та де шукати допомоги. Все через низьку фінансову грамотність та заплутані умови кредитування. На перший погляд, здавалося б вигідний кредит перетворюється на величезний борг. Як справитись з такими проблемами? Де шукати допомоги?


Що таке пролонгація? Особливості поновлення договору кредиту

Плануєте оформити продовження строку дії договору після його закінчення або ще перед кінцевою датою. Тоді вам необхідно знати, що таке пролонгація. Вона стосується абсолютно всіх угод: договорів оренди, кредитних, а також договорів за вкладами.


Що таке фішинг, та як захиститися від шахраїв?

Інтернет сьогодні став невід’ємною частиною нашого життя. Що раз більша кількість справ виконується в режимі онлайн. Кожен, звичайно, погодиться, що це неабияка зручність, однак є і зворотна сторона медалі, а саме: збільшення випадків фішинг-шахрайства. Щоб не попастись на гачок зловмисників, потрібно добре розуміти, що таке фішинг та які схеми використовують шахраї.