Корисні статті про фінанси і кредити онлайн - сторінка 8


Кредит готівкою без довідки про доходи з 18 років

Що робити коли немає офіційного працевлаштування чи інших доходів? Як і де отримати кредит готівкою без довідки про доходи або кредит онлайн з 18 років? Ми підготували для вас ряд хороших поряд, як це зробити, а також зручну табличку зі списком найвигідніших кредитних пропозицій.


Як позбутись боргів?

Присутність боргів в нашому житті часто призводить до постійного стресу або, навіть, до затяжної депресії. Здається, цо позбутися кредитов неможливо, й ми ніколи не виберемось з цього замкнутого кола. Однак, вихід є, потрібно тільки зібратись з силами та діяти. Кілька простих кроків допоможуть вам у цьому. Ми розповімо, як позбутись боргів швидко та просто.


Кредит з 18 років: де його отримати?

В нашій країні панує стереотип, що отримати кредит особам з 18 років неможливо. Треба сказати, що в певній мірі це правда, адже банки частіше відхиляють заявки молодих осіб, ніж схвалюють. Натомість є інші фінансові установи, в яких отримати кредит можуть всі громадяни України, незалежно від вікової категорії.


Рефінансування – перекредитування кредитів

Взяли кредит, а погасити його немає чим? Як зберегти кредитну історію та уберегтись від колекторів? Вихід із ситуації є – хорошим рішенням буде оформлення рефінансування, або, інакше кажучи, перекредитування боргу.


Банківський кредит та його різновиди

Усі ми неодноразово чули термін “банківський кредит”, а більшість з нас неодноразово зверталась за такими послугами. Проте, варто було б дізнатись детальніше, що собою представляє банківський кредит? Які можливості відкриває? Які види банківських кредитів доступні в Україні? І які вимоги ставлять до позичальників банки?


Як подбати про захист персональних даних?

В наш час з поняттям «персональні дані» кожна людина стикається мало не щодня. При зверненні в будь-яку установу чи відвідуванні будь-якого сайту нас просять погодитись на обробку персональних даних. Що означає дане поняття? Що відносять до персональних даних? Та як правильно забезпечити захист персональних даних?


Що таке скоринг та як він визначається?

Скоринг – це спеціальне дослідження, яке використовують банки та інші небанківські кредитні установи для оцінки надійності даного позичальника та виключення ризиків співпраці з ним. В статті ми розповімо більш детально що таке кредитний скоринг, яким він буває та як підвищити результат такого дослідження.


Як перевірити кредитну історію – все про УБКІ

УБКІ, що розшифровується як Українське бюро кредитних історій – це потужна база даних. Там зберігається та опрацьовується інформація про позичальників. УБКI допомагає кредиторам оцінити ризики співпраці з клієнтами та прийняти відповідні рішення.


Бюро кредитних історій – список всіх БКІ України

Кожна кредитна установа перед прийняттям рішення обов'язково звертається в Бюро кредитних історій та перевіряє стан кредитного досьє потенційного позичальника. В Україні сьогодні працює 7 БКІ. Дізнайтесь, де можуть зберігатись ваші дані та куди краще звертатись для отримання звіту про свою кредитну історію.


Фінансовий омбудсмен: хто він та коли потрібен?

Більшість громадян, в яких виникають конфліктні ситуації з кредитними установами, часто не знають, як їх вирішити. Для звернення до суду може бути мало підстав, недостатньо часу та зусиль. Допомогу варто шукати у фінансового омбудсмена.


Інтернет-банкінг: чи завжди безпечний?

Функцію інтернет-банкінгу сьогодні використовує майже кожен банківський клієнт. Тому що це максимально зручно, швидко, а часто навіть вигідно. Та чи знаєте ви все про інтернет-банкінг? Коли користування ним може бути небезпечним? Як забезпечити високий рівень захисту своїм фінансам при використанні послуги?


Що таке фінтех, та як це пов’язано з кредитним сектором?

Останні три роки фінансові технології, або більш популярне слово – фінтех – зазнало особливого ажіотажу. Сьогодні щодо роботи та втілення в життя інноваційних рішень придивляються, як ІТ-спеціалісті, так і гравці фінансового ринку.


Чорні кредитори: як не стати їх жертвою?

Звертаючись за кредитом, кожен позичальник бажає отримати його на якомога кращих умовах та під мінімальну відсоткову ставку. Але, щоб не стати жертвою чорних кредиторів, потрібно велику увагу звертати на легальність компанії та умови кредитного договору. В більшості випадків навіть краще оформити кредит дорожче, але безпечно.


Додаткові послуги по кредиту: від чого варто відмовитись?

Нав’язливі послуги при оформленні кредиту – це, на жаль, звикле і постійне явище, як в банках, так і в інших кредитних установах. Далеко не кожен кредитор інформує про наявність додаткових послуг по конкретному виду кредиту. На які пункти в кредитному договорі потрібно звернути увагу, щоб вчасно помітити непотрібні послуги та відмовитись від них?


Страхування по кредиту: як відмовитись?

Страхування кредиту часто входить в перелік основних вимог для отримання кредиту, а також в деяких випадках включається в пакт додаткових послуг. Проте, більшість позичальників не бажає додатково сплачувати вартість страхового полісу й цікавиться питанням, як відмовитись від нав’язливого кредитного страхування.