Корисні статті про фінанси і кредити онлайн - сторінка 10


Основні види кредитів в Україні

Сьогодні люди звикли вирішувати фінансові проблеми за рахунок оформлення кредитів. Це зручно і досить вигідно, але тільки за умови отримання відповідного виду кредиту. Варто дізнатись, які кредити існують, та яка між ними різниця, щоб вибрати саме ту пропозицію, яка потрібна.


Словник основних термінів по кредиту

Кредитні послуги завжди супроводжуються великим переліком різних формальностей та термінів, які часто не зрозумілі для звичайного позичальника. Щоб не заплутатись в цих поняттях та зрозуміти, за якою саме послугою потрібно звертатись в конкретній ситуації, ми пропонуємо ознайомитись з кількома основними термінамi по кредиту.


Кредит на погашення інших кредитів. Чи це можливо?

Іноді бувають ситуації, коли для погашення кредиту немає коштів. Що ж тоді робити? Чи є шанси отримати кредит для погашення іншого? А можливо існують альтернативні варіанти вирішення даної проблеми? Ці та інші питання ми розглянемо в сьогоднішній статті.


Прострочка по кредиту: чим загрожує та що робити?

До рішення оформити кредит потрібно ставитись надзвичайно серйозно. Перш ніж підписати кредитний договір, варто детально проаналізувати свої обставини та свою кредитоспроможність. Адже у випадку виникнення проблем з погашенням, прострочка по кредиту може створити серйозні проблеми. В результаті від такого кредитування позичальник отримає набагато більше збитків, ніж користі.