Корисні статті про фінанси і кредити онлайн - сторінка 4


Кредит пенсіонерам: де знайти вигідні пропозиції?

Наданням кредитів пенсіонерам в Україні займаються банки, а також небанківські кредитні компанії. Умови та суми в цих установах можуть суттєво відрізнятись. Куди краще звертатись за кредитами для пенсіонерів, залежить від особистих обставин та вимог до кредитного продукту. Список найкращих кредитних пропозицій ми зібрали в статті.


Реструктуризація кредитів: що це та як оформити?

Якщо тимчасові фінансові труднощі не дозволяють вчасно вносити платежі по кредиту, варто подумати над оформленням реструктуризації. Реструктуризація кредиту дозволить зберегти хороші відносини з кредитором, не зіпсувати кредитну історію, а також зменшити боргове навантаження та отримати більше фінансової свободи.


Державний виконавець - хто це, і які його повноваження виконання рішення суду?

Державний виконавець - це кошмар боржника. Вони можуть заблокувати рахунок, карти, потрапити в житло і навіть заарештувати речі й майно. Чи законні іх дії? У нашій статті ми ретельно розібралися з цим питанням.


Турбують колектори? Як з ними спілкуватися боржнику?

У розмовах про непогашені кредити та прострочені платежі часто можна почути про колекторів чи колекторські компанії. Однак не всі знають, що це за організації. Більшість вважає їх діяльність незаконною. Та чи дійсно це так? Які методи роботи вони використовують та на що мають права?


Кредит без застави в Українi - якi варiанти у позичальника?

Іноді відбуваються моменти, коли терміново потрібні гроші для вирішення якої-небудь проблеми. Позичальник може отримувати стабільну заробітну плату і у нього немає бажання зайняти кошти у рідних або знайомих, і він не хоче залишати в заставу своє цінне майно. Де можна взяти гроші в борг у цьому випадку?


Кредит онлайн з хорошими відгуками: 20 кращих пропозицій

Щоб отримати кредит якомога вигідніше і надійніше, слід перш за все почитати відгуки про кредити, а також про репутацію кредитних компаній. Але шукати таку інформацію краще не на сервісах самих кредиторів, а на форумах подібної тематики, в соціальних мережах або на аналітичних сайтах.


Кредитоспроможність позичальника впливає на схвалення заявки на гроші в борг?

Найпоширенішою причиною, через яку банк відмовляється надати кредит, є низька кредитоспроможність. Вона залежить від багатьох факторів, пов’язаних з фінансовим становищем людини чи підприємства, а також від параметрів самого кредиту. Перш ніж надати кредит, банк обов’язково здійснює оцінку кредитоспроможності позичальника, і тільки після цього приймає рішення.


Який пакет документів необхідний для отримання кредиту?

Основна вимога, яку ставить будь-яка кредитна установа позичальнику – це наявність документів для кредиту. Проте, їх перелік не завжди однаковий. Він залежить від установи, яка видаватиме кредит, від виду кредитування, терміну та суми, а також від інших чинників, які кредитор може визначати в індивідуальному порядку.


Кредит для іноземців в Україні – як та де оформити?

Отримати кредит іноземцю в будь-який країні важко, а тим більше в Україні. На таку нелояльність банків суттєво впливає тривала економічна криза, війна на сході та нестабільна політична ситуація. За таких обставини надіятись на гарантоване погашення кредиту важко навіть у випадку кредитування українських громадян з хорошою кредитоспроможністю, а з іноземними клієнтами справа виглядає надто ризикованою. Проте, деякі кредитні установи погоджуються надати окремий перелік кредитних послуг іноземцям за умови виконання певних обставин.


Кредит онлайн на картку без перевірки: в чому небезпека?

Кожен позичальник бажає безпечно оформляти кредити, а також мати впевненість в надійному зберіганні персональних даних. Таку безпеку забезпечує верифікація карти або по-простому - перевірка карти. Тому не варто уникати цієї процедури, адже з її допомогою можна уникнути кредитного шахрайства і захистити персональні дані від несанкціонованого використання.


Погашення кредиту: що потрібно знати?

Погашення кредиту – це один з найважливіших аспектів про, які повинен пам’ятати позичальник при оформленні та користування позикою. Більшість кредитних компаній та банків, звичайно, вимагають дотримуватись графіку погашення, але також не виключають можливості дострокового погашення кредиту.


Оформити кредит на чужий паспорт – чи це можливо?

Жертвою кредитних шахраїв може стати кожен. Системи кредитування та верифікації даних, які сьогодні діють в України, мають багато прогалин, через що аферистам вдається обманути кредитора та оформити кредит на чужі документи. Чи можливо цьому зарадити, та як захистити себе від кредитного шахрайства?


Що таке приватний кредит?

Ще однією альтернативою традиційному кредитуванню в банківських інституціях є приватний кредит, тобто кредит від приватної особи. Які тонкощі такого кредитування? Чи безпечно брати кредит у приватної особи? Що потрібно знати при підписанні кредитної угоди?


Передплачена карта - що це, які її функції?

Широкий вибір банківських продуктів скоро може розширитися. Все частіше банки стали пропонувати випуск передплачених карт (prepaid card). Що це за продукт, як її використовувати, і кому така карта може стати в нагоді? Подробиці в статті.


Кредитні канікули: що це, та як правильно їх оформити?

Бувають ситуації, коли хочеться відпочити від сплати кредиту та хоча б на короткий час забути про наступний платіж. В такі моменти можна звернутись до кредитора за оформленням кредитних канікул. Як їх отримати, кому доступна така послуга та чи завжди це вигідно? Про це ми детально розповімо в нашій статті.