Корисні статті про фінанси і кредити онлайн


Як працює дострокове розірвання кредиту?

Дострокове розірвання кредиту — це процес погашення кредиту передбаченого терміну. Зазвичай, коли ви берете кредит, ви укладаєте договір з банком або кредитною установою, в якому визначено термін погашення кредиту. Проте існують ситуації, коли ви можете бажати погасити кредит раніше, ніж передбачено в договорі.


Чому важливо знати що таке фішинг?

У 2023 році шахраї перейшли з вулиць в інтернет. Багато хто потрапляє на нові схеми та вудки ошуканців. Як незахищений смартфон може стати помічником шахрая? У статті є поради про те, як захиститися від обману.


Як платити за кредитом під час війни?

Платіж за кредитом є одним з найважливіших фінансових зобов'язань, які людина повинна виконувати, незалежно від ситуації в країні або регіоні. Однак, під час війни, коли економіка країни зазнає значних зрушень, виникають додаткові проблеми, пов'язані зі сплатою кредиту. У цій статті ми розглянемо деякі поради, які можуть допомогти уникнути проблем зі сплатою кредиту під час війни.


Фінансові компанії з видачі кредитів онлайн у 2023 році. Де звертатись?

2023 рік для українців не стане легшим за попередній. Затяжна війна, криза та наплив переселенців обмежує заробітки. Де можна взяти невелику суму для перекриття видатків? Фінансові організації продовжують працювати та можуть запропонувати непогані умови. Подробиці у статті.


Чи законне автоматичне списання коштів з рахунків боржників банками та кредитними організаціями?

Укладаючи договір на отримання коштів через інтернет, не слід забувати, що повернути гроші необхідно вчасно. Онлайн позики також, як і банківські кредити, залишають слід у вашій кредитній історії та можуть принести проблеми при заборгованості. Крім того, кредитор може зняти гроші з картки на сплату боргу навіть без вашого відома. Докладніше у статті.


Цілодобовий кредит онлайн на картку - пропозиції в Україні

Несподівані фінансові витрати можуть виникнути в будь-який час і в будь-якому місці. Справитися з такими проблемами не складе труднощів. Звернувшись в одну з небанківських кредитних компаній, ви зможете оформити кредит онлайн цілодобово.


Кредит під час війни в Україні на картку: які позики онлайн повернулися?

Під час дії військового стану банки та кредитні компанії опинилися у складній ситуації. Людям, як і раніше, потрібні гроші, але кредитувати на минулих умовах уже складно. Які зараз вимоги до клієнтів? Де можна оформити кредит онлайн на карту під час війни?


Погашення кредитів під час війни: які банки та МФО запровадили кредитні канікули?

У цей тяжкий час важко думати про боргові зобов'язання. Але не варто хвилюватися, є кредитні канікули, які дозволяють заморозити кредити та повернутися до сплати у мирний час.


Як оформити кредитну картку онлайн або в банку?

Потреба у додаткових грошах трапляється дуже часто. Іноді до цього призводить затримка зарплатні або перевищення бюджету, іноді – нагальна потреба в певній покупці чи ремонті автомобіля. Але й буває так, що ми несподівано знаходимо з величезною знижкою те, що давно уже планували придбати, а в гаманці порожньо. В таких ситуаціях виручити може саме кредитна карта. Як її оформити?


Що таке кредитна історія фізичної особи?

Кредитна історія – це своєрідне досьє на фізичну або юридичну особу, в якому міститься інформація: про кредитну поведінку позичальника, скільки та коли було оформлено боргових зобов’язань, чи позичальник дотримувався всіх правил кредитного договору. Від стану кредитної історії залежатиме можливість отримати кредит


Як взяти кредит без довідки про доходи?

Багато українців з фінансовими труднощами вибирають кредитні компанії замість банків з однієї причини - тут можна отримати кредит без довідки про доходи. Навіть сьогодні, коли в країні безліч офіційних трудових місць, багато хто змушений працювати неофіційно і бути безробітними. Кредити безробітним легко отримати в МФО. Подробиці процедури в статті.


Нові МФО України 2022: найновіші пропозиції від Loando

Шукаєте нові МФО, яким можна довіритися як самому собі? Тоді гортайте перелік мікрофінансових організацій на сайті Loando. Ознайомтеся з умовами та оформте кредит онлайн на вигідних для себе умовах.


Покрокова інструкція: Як отримати 1000 грн за вакцинацію?

Зробили 2 дози вакцини? Отримайте подарункових 1000 гривень від держави! Отримати 1000 гривень за вакцинацію можуть усі повнолітні громадяни України. Для цього потрібно зайти у додаток Дія та натиснути кнопку "єПідтримка". Ба більше, на кошти можуть претендувати навіть ті, які щепитися за кордоном. Як? Ось детальна інструкція.


Чому МФО оформлюють кредити онлайн без відома позичальника?

Чи можуть МФО взяти онлайн кредит на людину без її відома? Що ховається за швидкими позиками та, як захистити себе від шахраїв? Кредитний сервіс Лоандо приготував відповіді на всі ці запитання.


Кредит для військовослужбовців: права та гарантії

Закон України “про соціальний і правовий захист військовослужбовців" створений для того, щоб вберегти наших захисників від штрафів та пені в разі прострочення боргу. Щоб уникнути кари, потрібно надати військовий квиток або довідку про військову службу. Тоді вам залишиться сплатити лише загальну суму.