Корисні статті про фінанси і кредити онлайн - сторінка 2


Як покращити кредитну історію?

Кредитна історія — це ваше кредитне обличчя. Туди потрапляє уся інформація про ваші минулі та наявні кредити. Зберігається вона у Бюро кредитних історій, яке охоче ділиться своїми знаннями з банками та МФО. Покращити кредитну історію можна в режимі онлайн. Як? Вже розповідаємо.


Як отримати довідку про закриття кредиту?

Повне погашення та закриття кредиту – не одне й те саме. Перш ніж скинути з себе борговий вантаж, потрібно отримати довідку з банку, що ви справді оплатили кредит. Тоді, у випадку помилки чи збою системи, ви матимете сталевий доказ своєї правоти. Довідка стане вашим щитом проти настирливих банків.


Кредит онлайн: права позичальника

Кредит онлайн — оптимальний варіант, коли терміново потрібні гроші. Однак, перш ніж оформити кредит на картку, потрібно знати свої права. Адже ніхто не застрахований від форс-мажорних ситуацій. Щоб кредитування в Україні стало безпечнішим, пропонуємо ознайомитись з його загальними принципами.


Що таке BankID та як це працює?

BankID НБУ — це система для ідентифікації вашої особи. BankID Національного Банку України діє наступним чином: ви реєструйтесь на адміністраційному сайті, та замість заповнення даних, просто вмикаєте послугу. Тоді портал подає запиту у ваш банк й установа надає інформацію необхідну для верифікації вашої особи. Плюсом системи є блискавична швидкість.


Як закрити рахунок у банку та не заплатити зайвого?

"Навіщо йти до банку, щоб закрити картку? Я просто перестану нею користуватися". Саме так думає більшість клієнтів. Як результат: мінуси на рахунку та космічний борг. А все тому, банк надалі нараховував на ваш рахунок комісію за користування послугами. Ось чому потрібно дбати про закриття карток.


Як подати скаргу на МФО або банк?

Банки та кредитні компанії багато допомагають українцям із фінансовою допомогою. Але іноді вони переходять грань і вимагають дуже багато чого. Як визначити, в якій ситуації варто подати скаргу і як це зробити?


Чи можна взяти кредит онлайн без перевірки кредитної історії?

Кредит онлайн без перевірки кредитної історії — мрія багатьох позичальників. Оформити позику без перевірок можна у мікрофінансових установах. Гроші приходять онлайн на картку, а компанії працюють цілодобово.


Де оформити кредит для студентів?

Потрібні гроші, а просити батьків незручно? МФО пропонують взяти кредит онлайн без відмови усім студентам. Навіть, якщо у вас немає постійної роботи. Оформити позику можна з 18 років. Подайте лише паспорт та ідентифікаційний код. Кредит видається онлайн на картку 24/7.


Кредитна грамотність: як взяти онлайн кредит та не потрапити у боргову яму?

Кредит онлайн — хороше рішення, коли потрібні гроші на неочікувані витрати. Отримати позику можна на картку та готівкою. Доступні суми до 20 000 грн. Щоб оформити кредит у вас піде всього 15 хвилин. Кошти приходять на карту 24/7.


Онлайн кредит під 0,01%: як отримати?

Плануєте вперше взяти кредит онлайн, але переймаєтесь, що щось піде не так? Саме тому МФО в Україні пропонують отримати перші кредити під 0,01%. Таким чином ви без фінансових втрат перевірите, як працюють кредити онлайн.


Як не переплачувати за кредит онлайн?

Шукаєте, де оформити кредит онлайн без переплат та прихованих платежів? Сервіс Лоандо розповідає, де взяти безпечну позику на карту без відмови. А також ділиться порадами, які допоможуть вберегти свій гаманець.


Як не потрапити в чорний список боржників?

Чорний список боржників потрібен МФО, щоб вберегтись від недобросовісних позичальників. Опинитися у чорному списку може кожен, хто прострочував сплату боргу протягом довгого періоду та не намагався врегулювати ситуацію. Розповідаємо, як вийти зі списку боржників по кредитах.


Як працює Кешбек в МФО?

Кешбек працює як бумеранг: ви робите покупки в інтернеті, за що отримуєте певну винагороду. Серед МФО cashback пропонують Гроші Всім, Глобал Кредит та інші компанії.


Цікаві факти про МФО та кредити онлайн

МФО України виникли у 2010 році. Тоді на ринку з’явилися Швидко Гроші та Ваша Готівочка. Спершу більшість мікрофінансових організацій видавали кредити готівкою. А до 2015 року перейшли на онлайн сервіси. Хочете дізнатись більше про кредити онлайн? Пропонуємо ознайомитись з 4 цікавими фактами, які дозволять ширше глянути на сферу кредитування.


Де шукати знижки на кредити онлайн?

Плануєте взяти кредит онлайн, але не хочете переплачувати за відсотки? Є кілька варіантів отримати знижку на позику. Слідкувати за оновленнями на сайтах та у соцмережах, або ж підписатися на імейл розсилку. Розповідаємо детальніше про кредити на картку без відмови.