Корисні статті про фінанси і кредити онлайн - сторінка 5


Іменна карта – переваги та відмінності від звичайної карти

Пластикова карта – це один із найбільш популярних банківських продуктів в усьому світі. З її допомогою можливо виконувати різноманітні фінансові операції не тільки в середині своєї країни, але й за кордоном. Проте, функціонування карти та її надійність багато в чому залежить від її виду. Українські банки сьогодні випускають один з найзручніших та найбільш надійних пластикових карт – іменні карти.


Кредит на карту без фото паспорта - 9 вигiдних пропозицій

Шукаючи можливість взяти кредит без паспорта і коду, тобто кредит без фото паспорта, радимо скористатись нашою зручною табличкою, яка допоможе швидко вибрати найвигіднішу пропозицію. Крім того, в статі ви знайдете багато корисних порад, як зробити це правильно.


Кредит без переплати: вигідні пропозиції

Якщо людина звертається до кредитної установи, значить йому потрібна фінансова допомога і він намагається всіма силами її отримати, не звертаючи деколи уваги на жорсткі умови кредитування. У більшості випадків громадяни не обговорюють пункти договору з працівниками банківських організацій. Для них головне - отримати позикові гроші. Хоча в подальшому така поведінка може негативно відбитися на бюджеті позичальника, і він виплатить значну суму за користування кредиту онлайн.


Гроші в борг: всі варіанти отримання фінансової допомоги

Потрібні гроші в борг, але не знаєте, куди за ними звертатись. Ми розповімо про найпоширеніші способи кредитування, які доступні в Україні. Крім того, якщо гроші в борг потрібні терміново, в нашій статті ви зможете знайти список миттєвих кредитів онлайн від провідних кредитних компаній, а також зможете ознайомитись з банківськими офертами.


Найдешевші кредити в Україні: 10 пропозицій

Якщо людина звертатися за кредитом, то швидше за все його фінансовий стан залишає бажати кращого, або він планує велику покупку, на яке не вистачає засобів. За швидкими кредитами онлайн звертаються ті громадяни, яким допомога потрібна негайно. І чим дешевше кредит обійдеться, тим краще. Де ж знайти найдешевші пропозиції в Україні?


Кредит під 0 відсотків на картку

Сьогодні все більша кількість кредитних компаній пропонують отримати перший кредит під 0 відсотків. Ми приготували для вас список кращих кредитних пропозицій від провідних МФО України, який допоможе вибрати кредит під 0 в потрібному розмірі та на потрібний термін


Кредит без дзвiнкiв можливий? 10 пропозицiй кредитiв онлайн

Причини для звернення за грошима в фінансові компанії замість банків у кожного різні: зіпсована кредитна історія, невелика платоспроможність, прострочення в минулому. Але є і такі причини як відсутність зайвих питань і довіру кредитора. Кому може знадобитися кредит без дзвінків роботодавця і близьким? Де шукати подібні пропозиції?


Заборгованість: що буде, якщо не платити кредит?

Багатьох позичальників цікавить питання: чи можливо не сплачувати кредиторську заборгованість? Що буде якщо не платити кредит? Та яка відповідальність за це передбачена? Ми дослідили ці питання та готові поділитись з вами інформацією.


Довгостроковий кредит на карту онлайн - подробицi отримання

У зв'язку з підвищенням інтересу до інтернет-послуг фінансова галузь не залишилася осторонь. Багато фірм, які вели свій бізнес як онлайн, так і офлайн - в стаціонарних відділеннях, стали приділяти більше уваги сайтам. Сьогодні багато українців вже не з чуток знайомі з кредитами онлайн - невеликими позиками на короткий термін. Такі продукти позиціонуються як гроші до зарплати.


Кредити з поганою кредитною історією – 10 кращих пропозицій

Бажаєте отримати кредит з поганою кредитною історією і простроченням? Це не складно. Досить звернутися за грошима не в банк, а в кредитну організацію. Більшість українських МФО дозволяє взяти кредит онлайн без перевірки кредитної історії. Оформити позику на карту можливо всього за 10-15 хвилин, не виходячи з дому і навіть при наявності прострочень в минулому.


Гроші до зарплати: чи варто брати кредит на картку?

Що робити, коли на покупку або на обов'язкові оплати не вистачає невеликої суми? Є просте і зручне розв'язання проблеми - позичити гроші до зарплати на карту онлайн. На українському кредитному ринку вже кілька років працюють компанії, які дозволяють швидко і без зайвих формальностей отримати гроші до зарплати. Переплата в цьому випадку мінімальна, а кошти надійдуть на рахунок за кілька хвилин.


Кредит через додаток в смартфоні

Сьогодні кожен сайт, інтернет-магазин, банк та будь-який інший сервіс з надання послуг пропонують своїм клієнтам користуватись зручними мобільними додатками. Не відстають у цьому і кредитні компанії. Не дивлячись на те, що такі сервіси появились на вітчизняному фінансовому ринку зовсім недавно, проте вони активно прогресують, й створюють для українців сучасні та прості програми, які дозволяють отримати кредит миттєво.


Іпотека - вигідний спосіб придбати житло?

Іпотека - не самий популярний вид кредиту в Україні. Позичальників відлякують великі терміни і складна процедура отримання коштів в борг. Але при правильному використанні кредиту квартира в іпотеку може допомогти знайти довгоочікуване житло без зайвих складнощів.


Кредит під заставу нерухомості - основна інформація

Кредит під заставу нерухомості - відмінний варіант для українців, яким потрібна велика сума в борг, а платоспроможність цього не дозволяє. За допомогою заставного майна можна отримати потрібну суму і гарантувати кредитору повернення боргу в будь-якому випадку: добровільно за умовами договору або після реалізації застави.


Розстрочка на картцi - де скористатися послугою?

Банки активно сьогодні рекламують так звані карти розстрочки, у фарбах описуючи їх вигоду. Насправді тут не все так райдужно. У даній статті розглянуті корисні поради від досвідчених фінансистів, здатні допомогти правильно вибрати карту розстрочки й позбавити від можливих фінансових проблем при користуванні карткою.