Корисні статті про фінанси і кредити онлайн - сторінка 7


Криптовалюта: чи здатна вона змінити життя людей?

Біткоїн, майнінг, електронний гаманець. Всі ці, на перший погляд, страшні слова пов'язані з електронними грошима. Що таке криптовалюта і чому вона так популярна?


Кредитний брокер – хто це і навіщо до нього звертатися?

Як правильно оформити кредит та до якого банку звернутися? Мабуть, більшість заявників зіштовхнулася з такою проблемою. Розв'язати це питання довірте кредитному брокеру. Це фінансовий консультант, який підбирає найкращі кредитні пропозиції, допомагає зібрати усі необхідні документи та максимально пришвидшити цей процес. Що це за людина та як правильно обрати кредитного брокера?


Що таке кредитний ліміт та як його збільшити?

На що найчастіше звертає клієнт при виборі кредитної картки або оформлення позики? Мабуть, це надійність банку, умови обслуговування і, звичайно ж, доступний кредитний ліміт. Як він формується, і чи можна його збільшити?


Борг у спадок – як погасити кредит, якщо позичальник помер?

Багато хто мріє отримати у спадок маєток і майже ніхто не хоче сплачувати борги по ньому. Що робити, коли ваш спадкодавець помер, і залишив по собі не тільки майно, а й кредит. Хто мусить сплачувати борги та як розрахуватися з банком?


Монобанк – онлайн банки підкорюють фінансовий ринок?

З недавніх пір конкуренцію традиційним фінансовим установам становлять онлайн банки. В Україні одним з перших представників такого формату став Монобанк. Він не має своїх відділень, а всі послугу надає через смартфон.


Оплата телефоном: як працюють додатки Google Pay та Apple Pay?

Фінансові технології активно змінюють вподобання споживачів. Вже майже в кожному терміналі розрахуємося за допомогою мобільних платежів. Для цього варто лише завантажити на телефон спеціальний додаток Google Pay або Apple Pay та завжди мати під рукою свою банківську картку.


Верифікація карти при отриманні кредиту: можливі помилки

Для оформлення кредиту онлайн верифікація документів є важливим кроком. Перш за все банки хочуть бути певними, що надана Вами інформація є правдива. Особлива увага надається перевірці карти. Чому це важливо та на що варто звернути увагу?


Кредитний калькулятор – зручний інструмент позичальника

Кредитний калькулятор є одним з важливих помічників майбутнього позичальника. З його допомогою можна без праці перевірити повну вартість кредиту і точно знати, скільки доведеться повернути. Як розрахувати процентну ставку за допомогою кредитного калькулятора?


Як і де отримати кредит підприємцю?

Плануєте почати власну справу: відкрити кафе, ресторан або магазин, але не вистачає грошей? Або може ваш бізнес потребує тимчасової фінансової підтримки? Ми знаємо, де можна легко і швидко отримати кредит підприємцю і здійснити задумані плани.


Лізинг чи кредит: які відмінності?

Відкриття бізнесу передбачає пошук джерела фінансування підприємства. Договір лізингу може стати можливістю для розвитку з невеликою часткою капіталу. Це альтернатива позикам і кредитам для компаній. Навіть низька кредитоспроможність не завадить в оформленні. Дізнайтеся подробиці і відмінності двох фінансових продуктів: кредиту та лізингу.


Небанківський кредит онлайн: що потрібно знати?

Небанківські кредити – найпростіший спосіб отримати додаткові кошти швидко і без зайвих формальностей. Тут не треба буде ні довідка з роботи, ні висока кредитоспроможність, і навіть погана кредитна історія не стане перешкодою для отримання коштів.


Ломбардний кредит: що потрібно знати?

Ломбардний кредит – досить популярний спосіб поповнити ваш домашній бюджет. Але перед тим, як звернутися за фінансовою допомогою в ломбард, варто дізнатися про умови кредитування в даних установах. Ми розповімо, на що варто звернути увагу перед підписанням договору з ломбардом і про інші важливі моменти.


Взяти кредит через телефон можливо? Де шукати пропозицiї?

Кредитний ринок України постійно розвивається та вдосконалюється, пропонуючи позичальникам що раз кращі умови кредитування. Якщо раніше для оформлення боргового зобов’язання було потрібно особисто звернутись в банківське відділення та представити чималий пакет документів, то сьогодні, завдяки кредитним компаніям, процедуру оформлення кредиту можливо здійснити через інтернет всього за кілька хвилин. А з недавнього часу деякі кредитори пропонують ще й оформлення кредиту через телефон. Що це за послуга, та як нею скористатись?


Банкрутство фізичних осіб: коли починати процедуру?

Донедавна офіційне банкрутство було доступне тільки для юридичних осіб, тобто для приватних підприємств. Проте, починаючи з квітня цього року, оформити процедуру банкрутства можуть і фізичні особи. Що собою являє банкрутство фізичних осіб? Коли може знадобитися процедура банкрутства? Що вона дає? Який порядок оформлення банкрутства фізичної особи?


Хто такий кредитний донор?

Якщо терміново потрібні додаткові кошти, а оформити кредит немає можливості через погану кредитну історію, низьку кредитоспроможність, судимість чи інші чинники, в отриманні боргового зобов’язання допоможе кредитний донор. Як виглядає співпраця з ним? Скільки коштують послуги та де шукати кредитного донора?