Акції та програми лояльності від МФО України - сторінка 2


Сімейні цінності MyCredit

Здається, зовсім недавно ми святкували перше весняне свято – Міжнародний жіночий день, але непомітно та швидко наблизився Великдень. Цього року святкування Великодня припадає на неділю 21 квітня. Кредитна компанія MyCredit хоче привітати всіх з цим світлим святом, в честь чого проводить цікаву та водночас корисну акцію. Поспішіть взяти в ній участь та виграти чудові призи.


Розсміши Бистрозайм та виграй 1000 гривень

Кредитна компанія Бистрозайм завжди відповідально ставиться до обслуговування клієнтів. Адже оформлення кредитів онлайн, як і будь-які інші фінансові справи, вимагають серйозного підходу. Однак, позичальникам цей кредитор пропонує трохи розважитись та взяти участь в акції «Розсміши Бистрозайм», де буде розіграно 6000 гривень.


«До 8 березня готовий» – акція від Ваша Готівочка

Компанія Ваша Готівочка уже розпочала активну підготовку до 8 березня, а саме приготувала чудову акцію «До 8 березня готовий». Кожен, хто візьме участь в даному заході отримає нагоду виграти один з 8 грошових призів, вартість яких становить від 1 000 до 8 000 гривень.


Весняний сюрприз – акція до 8 березня від Глобал Кредит

Кредитна компанія Глобал Кредит, як і більшість з нас, пам’ятає про перше весняне свято – Міжнародний жіночий день, тому підготувала чудові подарунки. Щоб їх отримати, потрібно взяти участь в цікавій акції «Весняний сюрприз» в період з 1 по 8 березня 2019 року.


Оформити кредит онлайн в Бистрозайм та виграти 10 тис. — умови акції

Хочете потішити свою половинку на День святого Валентина? Бистрозайм ✅ дає можливість виграти 10 тис на романтичний вечір. Все що потрібно — зайти в особистий кабiнет, оформити онлайн кредит до 15000 грн. Процедура кредитування займе до 10 хвилин. Акція діє як для постійних, так і для нових клієнтів.


«Розкрутіть колесо фортуни на скидки» – акція від Манівео

2019 рік вступив у законні права та приніс із собою багато гарних новин. Зокрема, для тих, кому терміново потрібна кредитна допомога, доступна можливість оформити кредити онлайн максимально вигідно завдяки акції від Манівео «Колесо Фортуни тричі крутіть – найкращу знижку собі заберіть!».


Розіграш 1 000 000 гривень від Дінеро

Кожен із нас, безперечно, був би радий отримати 1 000 000 гривень в подарунок. Компанія Дінеро готова зробити такий презент. Для цього вона проводить чергову акцію, головним призом якої буде саме 1 000 000 гривень, а також додаткова можливість виграти 1 000 гривень щодня.


«Новорічний плюс» – акція від компанії CreditPlus

Новорічні свята для багатьох українцiв являються найприємнішим часом року. В цей період кожен проводить час з близькими людьми, а також дарує та отримує подарунки. Кредитна компанія CreditPlus пам’ятає про традицію дарувати подарунки. Тому проводить чудову акцію «Новорічний плюс», в якій розіграє 40 цінних призів.


Новорічний сімейний марафон від MyCredit

Новий рік – це чудове свято, яке об’єднує цілі родині разом, дарує приємні емоції та спогади. Це також найкращий час для здійснення мрій одне одного та взаємного обміну подарунками. Компанія MyCredit не відстає від новорічних традицій й уже приготувала суперпризи для кожного. Отримати їх можна, взявши участь в Новорічному сімейному марафоні.


Революційна пропозиція осені від Дінеро

Кредитна компанія Дінеро завжди піклується про своїх клієнтів, забезпечуючи чудове обслуговування та вигідні умови кредитування. Цієї осені в компанії вирішили зробити революційний подарунок для позичальників, а саме: дати можливість новим клієнтам отримати безкоштовний кредит на 10 000 гривень, а постійні можуть оформити позику на 15 000 гривень зі знижкою 50%.


Спекотне літо від «Ваша Готівочка»

Ваша Готівочка – це компанія з ідеальною репутацією. Тут турбуються про комфорт своїх клієнтів. Проведення конкурсів та розіграшів у цій компанії вже стало чудовою традицією. Останній літній місяць теж не став виключенням, а скоріше навпаки, тут підготували особливу акцію «Спекотне літо» із призовим фондом в 22 000 гривень. Кількість грошових винагород – це 18 призів, вартістю від 500 до 8 000 гривень.


Ульотне літо з VISA – акція від MyCredit

Час летить дуже швидко. Здається літо тільки почалось, а вже серпень. Тому зараз хочеться ще встигнути зробити все, на що не вистачало часу і сил впродовж попередніх двох місяців. Щоб не переживати за кошти й приємно провести останні літні дні, компанія MyCredit приготувала акцію «Ульотне літо з VISA», яка дозволяє вигідно оформити кредит та отримати хороші подарунки.


Акція «Літній спринт» від Мілоан

Більшість із нас хоче гарно та комфортно провести літню відпустку. Однак, на все потрібні кошти. Якщо протягом року не вдалось назбирати необхідної суми, в цьому допоможе компанія Мілоан. Саме зараз є чудова можливість оформити кредит під відсоткову ставку 0,01% та гарантовано отримати грошову винагороду.


«Обирай незалежність» – акція від Глобал Кредит

Літо у розпалі. Хоча погода не надто радує, та відпочинку хочеться справжнього. Якщо на достойну відпустку не вистачає грошей, компанія Глобал Кредит пропонує отримати миттєвий кредит онлайн та одночасно прийняти участь в акції «Обирай незалежність». Оформивши кредит в період з 26 червня по 24 серпня, ви отримаєте можливість виграти від 1 000 до 20 000 гривень.