Корисні статті про фінанси і кредити онлайн - сторінка 6


Консолідація кредитів – простий спосіб об'єднати борги

Іноді під тиском обставин людина оформлює кілька кредитів одночасно, але при цьому не бере до уваги свої фінансові можливості. А от коли кредитні кошти витрачені та надходить час вносити оплати, позичальник розуміє, що зробити це не так просто, як здавалось – грошей на погашення не вистачає або взагалі немає. Єдиним порятунком може стати консолідація кредитів.


Овердрафт на банківській карті – що це означає?

Наявність банківської карти з овердрафтом дає своєму власнику певну фінансову свободу. Адже дозволяє здійснювати платежі навіть після вичерпання балансу. Чим же насправді являється овердрафт? Чи існує різниця між овердрафтом та кредитом?


Віртуальна карта для покупок в інтернеті – як оформити?

Тенденція здійснення покупок в інтернеті постійно збільшується. Тому банки також мусять іти в ногу з часом та вдосконалювати власні системи обслуговування. Одним з недавніх нововведень став випуск віртуальних карт для платежів в інтернеті.


Мікрофінансові організації (МФО) України: як вони функціонують?

Почувши слово кредит, більшість мимоволі починає асоціювати його з банківською послугою. Однак, сьогодні кредитні кошти можливо отримати не тільки в традиційному банку. Кредитуванням громадян займаються також мікрофінансові організації. Як вони функціонують? Чим відрізняються від банків? Як звичайному громадянину отримати кредит в МФО?


Шахрайство в кредитуванні: як діють аферисти?

Не зважаючи на тривалу економічну кризу, в Україні активно розвивається ринок кредитування. Це, звичайно, приносить чимало користі українським громадянам, адже отримати кредит тепер набагато простіше. Однак, така тенденція також сприяє збільшенню кредитних афер. Які схеми використовують шахраї, та як не стати їх жертвою?


Грошовi перекази - як перевести гроші за рубіж?

Грошові перекази це популярна послуга серед багатьох українців, сім'ї яких живуть в інших країнах. Фінансова допомога, подарунок до свята або оплата за послуги - все це можна виконати за лічені хвилини за допомогою широкої мережі грошових переказів. Детальніше про цю послугу в нашій статті.


Вкрали гроші з карти – що робити?

При виявленні підозрілих платежів з картки багатьох з нас може відразу кинути в холодний піт. Але насправді все не так страшно, якщо перестати хвилюватися і діяти за інструкцією. При швидкому і правильному реагуванні збитки від шахраїв можна звести до нуля. У нашій статті ви знайдете поради, як убезпечити карту перед подібними ситуаціями.


Що таке відновлювана кредитна лінія?

Відновлювана кредитна лінія є зобов'язанням «про всяк випадок». Для забезпечення необхідної підтримки необхідно мати розрахунковий рахунок в банку і підписати кредитний договір.


Вебмані: як створити, поповнити і вивести гроші?

Електронні гаманці - один із зручних фінансових інструментів в 20 столітті без прив'язки до будь-якого банку. Маючи свій профіль, кожен власник гаманця може без проблем висилати або отримувати грошові кошти іншому користувачеві в будь-якій країні світу. Які нюанси використання платіжної системи Вебмані в Україні після заборони сервісу?


Термін позовної давності по кредиту. Як його правильно розрахувати?

Термін позовної давності для багатьох боржників - мрія. Якщо висидіти покладені 3 роки без будь-яких контактів з кредитором, то борг вийде списати? Детальніше про термін позовної давності, переваги та недоліки даного методу повернення боргу в нашій статті.


Банківський рахунок – як вибрати підходящу пропозицію?

Банківський рахунок – основний банківський продукт, без якого неможливо відкриття дебетової або кредитної карти. Але навіть до вибору банківського рахунку можна підійти серйозно і витратити на це багато часу. На які чинники варто звернути увагу при підборі банківського рахунку і як на ньому можна заощадити?


Поручитель - хто він, і яка його відповідальність в кредитуванні?

При отриманні великих кредитів у банку і навіть кредитів онлайн може виникати потреба в додаткових гарантіях повернення боргу для кредитора. Недолік кредитоспроможності безпосередньо впливає на рішення про кредит. Нерідко виникають ситуації, коли для укладення кредитної угоди потрібно надати дебітора платоспроможних поручителів.


Заявка на кредит: правильне заповнення призведе до схвалення

Після подачі заявки на кредит закономірно виникають хвилювання в очікуванні рішення банку. Зовсім позбутися від цих хвилювань не можна. Але набагато спокійніше позичальник себе почуває, якщо знає, хто і як приймає в банку рішення про видачу або відмову у видачі кредиту. Цю інформацію потрібно не тільки знати, а враховувати ще перед першим візитом до банківської установи.


Як правильно користуватися пільговим періодом кредиту?

Пільговий період - одна з найбільш вигідних послуг в банку і навіть в кредитній компанії. Завдяки пільговому періоду ми можемо заощадити на позику, адже будемо користуватися позиковими грошима безкоштовно. Як правильно розрахувати грейс період?


Кредит в карантин - де шукати гроші в борг?

Затяжний карантин і фінансова криза, яка була викликана вимушеної ізоляцією, вдарили по гаманцях українців. Зараз багато хто з нас втратили роботу і намагаються жити економніше. Не секрет, що до такого явища мало хто встиг підготуватися і накопичити пристойну суму про запас. Банки, своєю чергою, підвищили вимоги до позичальників і не так охоче як раніше видають нові кредити. Паличкою-виручалочкою в такий важкий момент залишаються кредити онлайн. Де отримати кредит в карантин, і на яких умовах?